Pro Games - Minden ami játék

A blogon láthattok játékbemutatókat, különféle videókat illetve híreket olvashattok a játék világról. Elérhetőség: republicmultigaming@gmail.com A BLOG MÁSIK CÍMRE KÖLTÖZÖTT: http://republicofmultigaming.web4.hu/

Twitter

Friss topikok

Címkék

2012 (1) 2013 (1) 2K (2) 343 Industries (1) activison (1) Alan Wake (1) Assassins Creed (1) beenox (1) bejelentés (1) blog (3) BlueGiant Interactive (1) Blue Castle (1) Borderlands (2) Bullet time (1) Bungie (3) Call of Duty (2) Capcom (4) Cel-Shaded (1) Crysis (1) Crysis 3 (6) Crytek (6) Darksiders 2 (1) Dead Island (2) Dead Rising 2 (1) Devil May Cry (3) devil may cry 5 (1) drazen (1) E3 (1) előzetes (1) Free To Play (1) Gamestar (1) Gearbox (2) Grasshopper Manufacture (3) Halo 4 (3) High Moon Studios (1) hírek (2) Human Element (1) indulás (1) Intenger Kalózai (1) Interactive (1) játék (1) játékbemutató (1) játékbemutatók (1) játékbemutatóm (1) késik (1) kezdetek (1) következő (1) Lets Play videóim (1) Lollipop Chainsaw (3) Lost Planet 3 (1) LucasArts (2) Max Payne (1) megjelenés (1) Mick Kramer (1) Microsoft (4) mikrofon (1) Multiplayer (1) Ninja Theory (1) ötlet (1) PC (2) pc (1) pókember (3) progames (1) PS3 (1) Remedy Games (1) Robert Bowling (1) Robert Kirkman (1) Rober Kirkman (1) Robotoki (1) Rockstar (1) Rossz PC Juniorok (1) Software (1) spiderman (2) star wars the force unleashed 2 (1) Star wars Ultimate Sith Edition (1) Sűrített hírek (1) tag (1) Techland (2) Telltale Games (1) The amazing spiderman (2) The Walking Dead (2) THQ (2) toma (2) Tryst (1) Turtle Rock Studios (1) Ubisoft (1) új (2) Változatos-hetek (1) változatos-hetek (6) Valve (1) Vélemény (1) videók (1) Vigil Games (1) Warface (1) warface (3) Warhead (1) Warner Bros (3) web4 (1) Xbox360 (1) Xbox 360 (1) zombi (7) zombik (1) Címkefelhő

Változatos-hetek - Dead Island

2012.06.02. 19:27 Toma[PG]

Úgy gondolom, hogy a zombis hetet a mai poszttal le is zárnám. A Dead Island méltó befejezése lesz az élőholtas témának, szóval vágjunk is bele. Banoi-szigeten zajlik kalandunk a túlélésért, amely hosszú játék idejével bekerült a ritkaságok közé. A választható karakterek mindegyikének saját története illetve képessége van. Logan amerikai focis tehetségének hála kitűnően tud dobni, Xian az orvos szerepét tölti be, Purna rendőr tiszt volt így a fegyverek az erőssége és végül Sam aki tömegével tarolja a lábra kélt hullákat. A játékba több, szerepjátékokra jellemző elem került, mint a fejleszthető képességek vagy a kasztrendszer. A Dead Island főleg Co-op játékmódra van kihegyezve, látszik ez az RPG-s tartalmakon is, de az átvezető videókban - ha egyedül is játszunk - mindig négy karaktert láthatunk. A játék egy intróval kezdődik melyben részegen bejárunk néhány helyszínt ahol már felbukkannak a zombik. Ezek után a szobánkban egy ágyban ébrendünk másnaposan, így indulhatunk útnak a szigeten, majd nem sokára egy túlélő csapatra akadunk. Mint az kiderül immunisak vagyunk a zombi vírusra, így akár hagyhatjuk is, hogy harapdáljanak - nem célszerű -, persze csak ha meguntuk már a földi létet. A Dead Island egyik érdekessége, hogy barkácsolhatunk magunknak fegyvereket a nálunk lévő tárgyakból - igen, szevasz Dead Rising. Egyébként a fegyvereink, vagy annak használt tárgyaink rettentő gyorsan tropára mennek. Minél többet használjuk őket annál előbb használhatatlanná válnak. Ez elég változatossá és izgalmassá teszi a játékot, még ha néha elég zavaró is tud lenni. Lőfegyverekkel is mehetünk a zombik ellen de igazából nem érnek túl sokat, hamar kifogynak, előnyösebbek a közel harci eszközök, és nagyrészben ezekre is lesz szükségünk. Összességében nem rossz játék, ha az ember minden küldetést meg akar csinálni akkor rengeteg játékidőt bele lehet ölni. Nekem ami legjobban tetszik a Dead Islandban az a nagyon jól eltalált hangulat. A hangok baromi jók, folyamatosan hallani a távolból a sikolyokat, üvöltözéseket. Annyi biztos, hogy a zombi témában egy kiemelkedő darabról van szó, egy próbát megér.

Ezzel a zombi hét hivatalosan is lezárult, remélem mindenkinek tetszett. Jövő héten új témával folytatódik a Változatos-hetek, méghozzá ha minden igaz a Lego játékokat fogom górcső alá venni.

A bejegyzés trackback címe:

https://progamesnews.blog.hu/api/trackback/id/tr914561198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása