Pro Games - Minden ami játék

A blogon láthattok játékbemutatókat, különféle videókat illetve híreket olvashattok a játék világról. Elérhetőség: republicmultigaming@gmail.com A BLOG MÁSIK CÍMRE KÖLTÖZÖTT: http://republicofmultigaming.web4.hu/

Twitter

Friss topikok

Címkék

2012 (1) 2013 (1) 2K (2) 343 Industries (1) activison (1) Alan Wake (1) Assassins Creed (1) beenox (1) bejelentés (1) blog (3) BlueGiant Interactive (1) Blue Castle (1) Borderlands (2) Bullet time (1) Bungie (3) Call of Duty (2) Capcom (4) Cel-Shaded (1) Crysis (1) Crysis 3 (6) Crytek (6) Darksiders 2 (1) Dead Island (2) Dead Rising 2 (1) Devil May Cry (3) devil may cry 5 (1) drazen (1) E3 (1) előzetes (1) Free To Play (1) Gamestar (1) Gearbox (2) Grasshopper Manufacture (3) Halo 4 (3) High Moon Studios (1) hírek (2) Human Element (1) indulás (1) Intenger Kalózai (1) Interactive (1) játék (1) játékbemutató (1) játékbemutatók (1) játékbemutatóm (1) késik (1) kezdetek (1) következő (1) Lets Play videóim (1) Lollipop Chainsaw (3) Lost Planet 3 (1) LucasArts (2) Max Payne (1) megjelenés (1) Mick Kramer (1) Microsoft (4) mikrofon (1) Multiplayer (1) Ninja Theory (1) ötlet (1) PC (2) pc (1) pókember (3) progames (1) PS3 (1) Remedy Games (1) Robert Bowling (1) Robert Kirkman (1) Rober Kirkman (1) Robotoki (1) Rockstar (1) Rossz PC Juniorok (1) Software (1) spiderman (2) star wars the force unleashed 2 (1) Star wars Ultimate Sith Edition (1) Sűrített hírek (1) tag (1) Techland (2) Telltale Games (1) The amazing spiderman (2) The Walking Dead (2) THQ (2) toma (2) Tryst (1) Turtle Rock Studios (1) Ubisoft (1) új (2) Változatos-hetek (1) változatos-hetek (6) Valve (1) Vélemény (1) videók (1) Vigil Games (1) Warface (1) warface (3) Warhead (1) Warner Bros (3) web4 (1) Xbox360 (1) Xbox 360 (1) zombi (7) zombik (1) Címkefelhő

SpiderMan, CoD, Halo4, Crysis3, SW1313, Warface, L4D2

2012.06.07. 21:09 Toma[PG]

Ebben a bejegyzésben - ahogy már a cím is mutatja - még mindig nem a Változatos-hetek lego témájával kapcsolatban írok, ugyanis az elmúlt négy napban annyi minden történt, hogy muszály azokat a híreket előtérbe helyeznem. Először is az E3-nak köszönhetően egy nagy rakás előzetessel szolgálhatok nektek:

The Amazing Spider-Man:

Call of Duty: Black Ops 2: Nekem még mindig kukába való szemét. A grafika elavult, a játékmenet gagyi, a történet semmilyen. A videóban így ránézésre már most meg lehet állapítani hasonlóságokat a Crysis sorozattal, és most nem feltétlenül erre a "jövő cuccra" gondolok.

Halo 4: Lenyűgöző, pörgős, akciódús, újdonságokkal teli játék lesz. A zene ütős, az ellenfelek baromi jók, a videóból teljesen átjön a hangulat, olyan mintha én magam is ott lennék. Eddig kifogástalan kivéve, hogy nem jön PC-re de ebbe lassan már bele kéne törődnöm.

Crysis 3: Nagyon-nagyon DLC szaga van, és egyre jobban kezdek kiábrándulni a Crytek gondolkodásmódjából. Kapunk egy új pályát, új fegyvert és kész, el van intézve? Ráadásul a történet még mindig semmilyen. Na de ahhoz, hogy rátérjek a dícséretre is muszály szemet hunynom a felett az egyre inkább formálódó tény felett, hogy egy kiegészítőt kapunk a folytatás címszó alatt. Szóval a grafika már az egekben jár, bombasztikus, az íj központi szerepe brutál jó, a zenével sincs gond.

Star Wars 1313: Ez a Star Wars játék különbözni fog a legtöbb eddigitől, méghozzá annyiban, hogy egy fejvadászt fogunk alakítani nem pedig jedit. Ebből következik, hogy az erő használata sem kap szerepet. Elvileg PC-re mindenképp jönni fog, továbbá valószínűleg konzolokra is. Nekem elég furcsa a játék a videó alapján. Jónak tűnik de én úgy vagyok vele, hogy ha Star Wars akkor erő, fénykard. Nem izgatott fel túlságosan a videó, de ettől függetlenül biztosan nem lesz rossz. 

Warface: Hogy őszinte legyek a mostani álláspontom szerint a Crysis eléggé kezd el laposodni így a harmadik résszel, viszont a Warface az eddigiek alapján nagyon bejön. A játék Free to Play lesz azaz ingyen játszható, ami plusz pont neki. Az ember azt is hinné erre, hogy a minősége is egy F2P játékhoz hasonló lesz, de az eddigi anyagok alapján jóval meghaladja azt a szintet. Egy nagyon jó lövölde van készülőben, nagyon remélem, hogy képes lesz megdönteni a CoD sorozat sikerét amit már eléggé sikerült a lejtő felé hajtani a Black Ops 2-vel. 

És a végére hagytam a legjobbat. Left 4 Dead.. Az a hír járja, hogy egy újabb rész készül ami a játékok előzményeivel foglakozik. Bevallom, én a Left 4 Dead 2-t az előző héten vettem meg és próbáltam ki először. Igen tudom... nem siettem el a dolgokat de hát eddig nem volt rá igényem. Viszont a múlt héten, a zombik kapcsán szóba jött volna a L4D2 is de mivel nem játszottam vele nem tudtam volna róla véleményt írni, de majd ha kicsit több gyakorlatom lesz benne mindenképpen tervezek vagy egy írásos, vagy egy videóbemutatót.

A bejegyzés trackback címe:

https://progamesnews.blog.hu/api/trackback/id/tr554572173

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása