Pro Games - Minden ami játék

A blogon láthattok játékbemutatókat, különféle videókat illetve híreket olvashattok a játék világról. Elérhetőség: republicmultigaming@gmail.com A BLOG MÁSIK CÍMRE KÖLTÖZÖTT: http://republicofmultigaming.web4.hu/

Twitter

Friss topikok

Címkék

2012 (1) 2013 (1) 2K (2) 343 Industries (1) activison (1) Alan Wake (1) Assassins Creed (1) beenox (1) bejelentés (1) blog (3) BlueGiant Interactive (1) Blue Castle (1) Borderlands (2) Bullet time (1) Bungie (3) Call of Duty (2) Capcom (4) Cel-Shaded (1) Crysis (1) Crysis 3 (6) Crytek (6) Darksiders 2 (1) Dead Island (2) Dead Rising 2 (1) Devil May Cry (3) devil may cry 5 (1) drazen (1) E3 (1) előzetes (1) Free To Play (1) Gamestar (1) Gearbox (2) Grasshopper Manufacture (3) Halo 4 (3) High Moon Studios (1) hírek (2) Human Element (1) indulás (1) Intenger Kalózai (1) Interactive (1) játék (1) játékbemutató (1) játékbemutatók (1) játékbemutatóm (1) késik (1) kezdetek (1) következő (1) Lets Play videóim (1) Lollipop Chainsaw (3) Lost Planet 3 (1) LucasArts (2) Max Payne (1) megjelenés (1) Mick Kramer (1) Microsoft (4) mikrofon (1) Multiplayer (1) Ninja Theory (1) ötlet (1) PC (2) pc (1) pókember (3) progames (1) PS3 (1) Remedy Games (1) Robert Bowling (1) Robert Kirkman (1) Rober Kirkman (1) Robotoki (1) Rockstar (1) Rossz PC Juniorok (1) Software (1) spiderman (2) star wars the force unleashed 2 (1) Star wars Ultimate Sith Edition (1) Sűrített hírek (1) tag (1) Techland (2) Telltale Games (1) The amazing spiderman (2) The Walking Dead (2) THQ (2) toma (2) Tryst (1) Turtle Rock Studios (1) Ubisoft (1) új (2) változatos-hetek (6) Változatos-hetek (1) Valve (1) Vélemény (1) videók (1) Vigil Games (1) Warface (1) warface (3) Warhead (1) Warner Bros (3) web4 (1) Xbox360 (1) Xbox 360 (1) zombi (7) zombik (1) Címkefelhő

Assassin's Creed sorozat - Történet, vélemény, információ

2012.06.22. 19:43 Toma[PG]

A profi módra elkészített Assassin's Creed sorozat első része 2008-ban jelent meg, ekkor ismerkedhettünk meg először az Ubisoft játékának lenyűgöző történetével. Egy Desmond Miles nevű férfinek lehetősége nyílik kipróbálni egy Animus nevű gépet, abból a célból, hogy egy titkos, múltbéli eseményre fényt derítsenek. Ez a szerkezet képes arra, hogy egy virtuális világot teremtsen az alany egyik ősének emlékeiből, s azt irányíthatóvá is teszi. A játékban Desmond ősét Altairt, egy "hassassint" azaz bérgyilkost alakíthatunk a 3. keresztes háború idején. Mélyebben nem kívánok bele menni a sztoriba több okból is.

A második rész - amely az elődje szinte minden hibáját kijavította és még plusz dolgokat is hozzá tett - Itáliában játszódik, a reneszánsz korszakban. Itt már Ezio-t alakíthatjuk. 

Ezek után kijött a Brotherhood - én egyébként az Assassin's Creed sorozatból csak ezzel játszottam/játszok -, amely Rómában játszódik. Desmondék meg akarják találni az almát, mely olyan sok bonyodalom okozója. Erről jut eszembe, hogy miközben itt írok egy kukkot sem értek az egész történetből. Rohadt sokat olvastam, hogy ezt a tök rövid kis bejegyzést is letudjam írni - mert nem tudtam miről is szól pontosan a sztori - de még így is alig értek egy-két dolgot ebből az egészből. Ahogy egyre többet olvasok a történetről csak jobban bele zavarodok. A jelenben zajló dolgokból kb semmit nem vágok. Részemről maradjunk annyiban, hogy van ez a Desmond aki átéli ősei emlékeit, mert ki akarnak deríteni néhány dolgot. Hagyjuk az almát, hagyjuk Istent, hagyjuk a világvégét - nem kaptam napszúrást, aki ismeri a sztorit, vagy bele olvasott, mint én az tudja miért említettem ezeket a dolgokat -, nélkülük is élvezem a játékot köszönöm!:D Fúú. Komolyan mondom megkönnyebbültem. Nem is írok többet a történetről mert a végén még megutálom ezt a remek játékot. Jó kis története van azok alapján amiket olvastam, de nekem a töredéke is bőven elég ahhoz, hogy örömmel játszam a gamet. Szóval a Brotherhood egy kifogástalan játék minden tekintetben. A grafika lenyűgöző, a karakterek, a táj, minden nagyon szépen és részletesen ki van dolgozva. A küldetések is tetszenek, ez az ugrándozás, mászás meg elképesztő. Nagyon élvezetessé teszi a játékmenetet. A harcrendszer is bejön, vannak benne nagyon kreatív dolgok. Ott van még a lóháton való közlekedés is ami szintén jól lett kivitelezve. Sokáig sajnos azt sem tudtam mi fán terem az Assassin's Creed sorozat, de most már azért van tapasztalatom is és a történetről is tudok néhány dolgot nagyon nagy vonalakban.:D 

Szóval a Brotherhoodot követte a Revelations. Nagyon röviden erről csak annyit, hogy ahogy olvastam, nem mindenkinek tetszett annyira, mint az elődök. 

És akkor végre elértünk a jelenbe. Assassin's Creed 3. A videók alapján nagyon várom a játékot, a helyszín ezúttal Amerika lesz, a függetlenségi háború idején. Connor nevű assassin bőrébe bújhatunk majd. Megmondom őszintén - szigorúan saját vélemény -, eddig a Halo 4-re gondoltam mint év játéka, de miután elkezdtem foglalkozni az AC sorozattal és megnézegetni az eddigi képanyagokat a 3. részről azt kell, hogy mondjam nálam most fej-fej mellett állnak. Itt van egy gameplay a játékról, nézzétek meg, bár gondolom a legtöbben már láttátok:

/ Az Assassin's Creed 3 október 30-án kerül a boltok polcaira. /

A bejegyzés trackback címe:

https://progamesnews.blog.hu/api/trackback/id/tr384605151

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása