Pro Games - Minden ami játék

A blogon láthattok játékbemutatókat, különféle videókat illetve híreket olvashattok a játék világról. Elérhetőség: republicmultigaming@gmail.com A BLOG MÁSIK CÍMRE KÖLTÖZÖTT: http://republicofmultigaming.web4.hu/

Twitter

Friss topikok

Címkék

2012 (1) 2013 (1) 2K (2) 343 Industries (1) activison (1) Alan Wake (1) Assassins Creed (1) beenox (1) bejelentés (1) blog (3) BlueGiant Interactive (1) Blue Castle (1) Borderlands (2) Bullet time (1) Bungie (3) Call of Duty (2) Capcom (4) Cel-Shaded (1) Crysis (1) Crysis 3 (6) Crytek (6) Darksiders 2 (1) Dead Island (2) Dead Rising 2 (1) Devil May Cry (3) devil may cry 5 (1) drazen (1) E3 (1) előzetes (1) Free To Play (1) Gamestar (1) Gearbox (2) Grasshopper Manufacture (3) Halo 4 (3) High Moon Studios (1) hírek (2) Human Element (1) indulás (1) Intenger Kalózai (1) Interactive (1) játék (1) játékbemutató (1) játékbemutatók (1) játékbemutatóm (1) késik (1) kezdetek (1) következő (1) Lets Play videóim (1) Lollipop Chainsaw (3) Lost Planet 3 (1) LucasArts (2) Max Payne (1) megjelenés (1) Mick Kramer (1) Microsoft (4) mikrofon (1) Multiplayer (1) Ninja Theory (1) ötlet (1) PC (2) pc (1) pókember (3) progames (1) PS3 (1) Remedy Games (1) Robert Bowling (1) Robert Kirkman (1) Rober Kirkman (1) Robotoki (1) Rockstar (1) Rossz PC Juniorok (1) Software (1) spiderman (2) star wars the force unleashed 2 (1) Star wars Ultimate Sith Edition (1) Sűrített hírek (1) tag (1) Techland (2) Telltale Games (1) The amazing spiderman (2) The Walking Dead (2) THQ (2) toma (2) Tryst (1) Turtle Rock Studios (1) Ubisoft (1) új (2) változatos-hetek (6) Változatos-hetek (1) Valve (1) Vélemény (1) videók (1) Vigil Games (1) warface (3) Warface (1) Warhead (1) Warner Bros (3) web4 (1) Xbox360 (1) Xbox 360 (1) zombi (7) zombik (1) Címkefelhő

Néhány elmaradt hír

2012.05.24. 20:01 Toma[PG]

Gondolom, hogy a legtöbben tudjátok már de muszáj egy kis átmenetet tennem a hírek közé ezért leírom. A Devil May Cry nagy port kavaró ötödik részének megjelenési dátuma napvilágra került. Xbox 360-ra és PS3-ra 2013. június 15-én érkezik, és - Istennek legyen hála - jön PC-re is, igaz pontos dátuma még nincs. 

Most pedig térjünk át a jelenbe. Végre tudom folytatni a hírközlést, így minden zavartalanul fog menni tovább a régi kerékvágásban. A videó készítés viszont lehet, hogy kissé háttérbe fog szorulni mostantól. Jobban szeretnék a hírekre koncentrálni egy ideig. A régebbi, kihagyott hírekről semmiképpen sem fogok részletesebben írni, hanem most megragadom az alkalmat és rövidre fogva készítek egy kis jegyzetet a kimaradt dolgokról:

Elsőként nagy kedvencemet a Crysist említeném. A harmadik rész jövőre jön Xbox-ra, PS3-ra és PC-re. Nos még áprilisban kijött egy gamplayt tartalmazó videó a játékról. ( Aki nem látta volna itt megnézheti ) Azt kell, hogy mondjam - és ezt nem gondoltam volna - meglepődtem. Olyan érzésem volt a videó után mintha ez egy Crysis kiegészítő történet lenne. Crysis - War in the jungle-city. De most komolyan. Az oké, hogy kapunk egy Crysis 2-ét meghaladó atom grafikát, csak éppen ez nem elég. - őszintén szólva már a második résznél sem volt elég, ettől függetlenül imádom - De azért nehogy már a rajongók elé toljanak még egy grafikára építő játékot. Na egy kis pozitívumot is, mert tényleg szeretem a sorozatot: Bejön ez a dzsungel New York dolog, a videóból igazán jól átjön - nekem legalábbis - az alien vadászos, kicsit Predatoros fíling. 

Call of Duty: Black Ops 2: Ha nem láttátok volna ide kattintva nézzétek meg ezt a videót, utána olvassátok tovább. Megvolt? Oké... Ez mi a franc akar lenni? Mi ez az ocsmány grafika? Mi ez a történtet? Mi ez? Mi ez? Röhej.. Én sohasem voltam egy nagy Cod rajongó, és szerintem elég egyhangúak voltak az eddigi részek. De könyörgöm mi ez? Ezt még a készítők sem gondolhatták komolyan! Kellett már egy kis felfrissülés de hogy ekkora? Kész.. hát erre komolyan nem tudok mit mondani..

The Amazing spider-man: Újabb videó a júniusban érkező pókjátékról. Az a helyzet, hogy a kezdeti lelkesedésem elmúlt. Kezdem úgy érezni, hogy nem fog túl nagyot robbantani a játék, de továbbra is drukkolok a sikerében. Tényleg nem ártana már egy felsőkategóriás pókember játék. A videó alapján nem tudom rá azt mondani, hogy rossz, de úgy érzem nem nyújt többet mint az eddigi próbálkozások.

Kicsit hosszabb lett mint terveztem ebből kifolyólag több játékról nem is írnék, amúgysem éppen friss hírek szóval mindegy is. 

A bejegyzés trackback címe:

https://progamesnews.blog.hu/api/trackback/id/tr444544205

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása